Upisi – dostava upisne dokumentacije

11. srpnja 2023. (utorak) od 8 do 18 sati

12. srpnja 2023. (srijeda) do 8 do 14 sati

Ukoliko niste u mogućnosti osobno predati upisnu dokumentaciju u gore navedenim terminima potvrde upisa, potrebne dokumente možete skenirati ili slikati i poslati e -poštom na adresu: ssjkastelan@gmail.com  ili učitati kroz aplikaciju e – Upisi do 12. srpnja. 2023.

Dokumentaciju elektroničkim putem može poslati samo roditelj/skrbnik, a u e-poruci dužan je dostaviti i svoj osobni kontakt (broj telefona i mobitela) kako bi ga škola mogla kontaktirati.

UPISNICE – VAŽNO!

Upisnica je obvezna dokumentacija za sve obrazovne programe i trebaju je potpisati i učenik i roditelj. Učenici imaju opciju sami ju isprintati sa svog sučelja u aplikaciji e – Upisi, s tim da moraju ispuniti i sve podatke koji se na njoj nalaze. Potpisane i ispunjene upisnice učenici potom mogu sami učitati u sustav ili dostaviti srednjoj školi da ih učita umjesto njih. Također, u slučaju da učenik nema mogućnost sam ispisati ni učitati upisnicu, može to učiniti u školi u terminima upisa, s tim da moraju biti prisutni i učenik i roditelj kako bi potpisali upisnicu.

Osim upisnice, prilikom upisa u sve obrazovne programe u našoj školi potrebno je dostaviti i potvrdu o uplati povećanih troškova obrazovanja (primjer uplatnice u privitku).

Sve dodatne informacije i detaljnu dokumentaciju po programima možete pronaći ovdje