Upisi – dostava upisne dokumentacije

Termini za dostavu upisne dokumentacije u školu:

11. srpnja 2022. (ponedjeljak) od 8 do 15 sati

12. srpnja 2022. (utorak) od 14 do 19 sati

13. srpnja 2022. (srijeda) do 8 do 12 sati

UPISNICE – VAŽNO!

Upisnica je obvezna dokumentacija za sve obrazovne programe i trebaju je potpisati i učenik i roditelj. Učenici imaju opciju sami ju isprintati sa svog sučelja, s tim da moraju ispuniti i sve podatke koji se na njoj nalaze. Potpisane i ispunjene upisnice učenici potom mogu sami učitati u sustav ili dostaviti srednjoj školi da ih učita umjesto njih. Također, u slučaju da učenik nema mogućnost sam ispisati ni učitati upisnicu, može to učiniti u školi u terminima upisa, s tim da moraju biti prisutni i učenik i roditelj kako bi potpisali upisnicu.

Ukoliko niste u mogućnosti osobno predati upisnu dokumentaciju u gore navedenim terminima potvrde upisa, potrebne dokumente možete skenirati ili slikati i poslati e -poštom na adresu: ssjkastelan@gmail.com  od 11. srpnja do 13. srpnja. 2022. u 12 sati. Dokumentaciju elektroničkim putem može poslati samo roditelj/skrbnik, a u e-poruci dužan je dostaviti i svoj osobni kontakt (broj telefona i mobitela) kako bi ga škola mogla kontaktirati.

Učenici koji će upisnu dokumentaciju dostaviti putem elektroničke pošte, originale donose u školu početkom nastave u roku o kojem će biti naknadno obaviješteni.

Detaljnije u upisima možete pročitati ovdje