Dva nova Erasmus+ projekta u našoj školi

Dva nova Erasmus+ projekta u našoj školi

INKLUZIVNO.DIGITALNO.INOVATIVNO.-I.D.I. u korak s vremenom i  PRAKTIČNO OBRAZOVANJE I KREATIVNO IZRAŽAVANJE dva su nova Erasmus+ projekta koje je odobrila Agencija za mobilnost i programe EU i koji će biti sufinancirani sredstvima Europske unije.

Projekt INKLUZIVNO.DIGITALNO.INOVATIVNO.-I.D.I. u korak s vremenom u iznosu od 13.255,00 € projekt je u okviru Ključne aktivnosti 1,područje odgoja i općeg obrazovanja i namijenjen je stručnom usavršavanju nastavnog i nenastavnog osoblja Škole. Pet nastavnika i ravnateljica stjecat će nova znanja i vještine sudjelujući na strukturiranim tečajevima, prateći rad svojih kolega u inozemstvu i podučavanjem u partnerskoj školi. Ciljevi projekta su razvijanje digitalnih vještina i digitalne pismenosti kod nastavnika i posljedično kod učenika, primjena inovativnih metoda rada u nastavi te stvaranjem inkluzivne školske kulture.

Projekt Praktično obrazovanje i kreativno izražavanje vrijedan 64.858,00 € omogućit će učenicima elektro usmjerenja i HTT-a obavljanje stručne prakse u Irskoj.